Nosaltres

Badia Assegurances, la nostra marca

Som una corredoria de Granollers fundada l’any 1923 que donem servei a particulars i empreses amb una experiència des de fa quasi 100 anys.

La nostra història i creixement ha anat sempre lligada als canvis i necessitats que durant aquests anys han tingut els nostres assegurats amb ànim de protegir-los i donar tranquil·litat tant en l’àmbit personal com empresarial.

Per a nosaltres els clients són el primer i la raó de ser. La nostra finalitat és oferir un servei integral i de qualitat amb una orientació personal de totes les assegurances.

En l’actualitat tenim més de 2.000 clients i treballem amb més de 40 companyies, tenim col·laboradors a Mollet, Barcelona, Rubí i Sant Cugat sempre pensant en donar el màxim servei i proximitat als nostres clients.

L’any 2012 vam entrar a formar part a l’associació Willis Network, per donar servei a les nostres empreses en l’àmbit estatal i internacional.

Estem molt vinculats a la nostra ciutat i la nostra comarca i col·laborem amb la Fira de l’Ascensió, el Museu de Granollers, el Balonmano Granollers i molts més.