Nosaltres

Badia Assegurances, la nostra marca

Som una corredoria de Granollers fundada l’any 1923 que donem servei a particulars i empreses amb una experiencia des de fa quasi 100 anys.

 

La nostre historia i creixement ha anat sempre lligada als canvis i necesitats que durant aquests anys han tingut els nostres asegurats amb anim de protegirlos i donar tranquilitat tant a nivell personal com empresarial.

 

Per a nosaltres els clients son el primer i la raó de ser . La nostre finalitat és oferir un servei integral i de qualitat amb una orientació personal de totes les assegurances.

 

A l’actualitat tenim més de 2.000 clients i treballem amb més de 40 companyies, tenim col·laboradors a Mollet, Barcelona, Rubí i Sant Cugat sempre pensant en donar el màxim servei i proximitat als nostres clients.

 

L’any 2012 vam entrar a formar part a l’associació Willis Network, per donar servei a les nostres empreses a nivell estatal i internacional.

 

Estem molt vinculats a la nostre ciutat i la nostre comarca i col·laborem amb la Fira de l’Ascensió, el Museu de Granollers, el Balonmano Granollers i molts més.