La imparcialitat de los Corredores de Seguros

El 30 d’octubre passat de 2015, la Revista Inversió & Finances, va publicar un article on es plantejaven diferents dubtes dins el sector de les assegurances, que molts de nosaltres ens preguntem. Una d’aquestes era;

“ Voldria saber quines diferències hi ha entre agents d’assegurances i corredors d’assegurances. Amb qualsevol dels dos podria subscriure una assegurança? Què he de tenir en compte a l’hora d’optar per un o altre?”

“El corredor està obligat a ser imparcial i objectiu cap al seu client i ha de assessorar sobre el producte que més li interessa segons les seves necessitats i l’agent està vinculat a una entitat asseguradora o diverses i ofereix els seus productes.”

Així doncs Badia Assegurances, des de la seva imparcialitat, trobarem l’assegurança que millor s’adapti al que desitgi protegir. Per això comptem amb una àmplia gamma d’assegurances i companyies, tots amb les millors cobertures. Amb nosaltres podrà recuperar el control sobre les seves assegurances i guanyar tranquil·litat.

No Comments

Post A Comment